Young Connect

Young Connect huiskring

Young Connect Kring (18 tot 30 jaar): In onze gemeente kun je je tussen de leeftijd van 18 – 30 jaar aansluiten bij een YC kring. In deze kring is er aandacht ontmoeting met elkaar, voor groei in je relatie met God en uitdelen van Jezus liefde aan de wereld om ons heen. Een YC kring wordt geleid door verschillende mensen uit de gemeente. Iedereen is welkom! Opgeven kan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voor vragen kun je terecht bij Hillene Hoekstra. 

Young Connect Kamp

Voor alle 16+ jeugd is er een kamp met Pasen. Samen een weekend optrekken is heel goed voor de onderlinge relatie. In dit weekend is er aandacht voor de Bijbel, groei in ieders persoonlijk geloof, gave activiteiten en veel gezelligheid. Vaak is dit kamp op een mooi plek ver weg van Barneveld-Voorthuizen.

Young Connect dienst

Vier keer in het jaar zijn er Young Connect diensten. Deze diensten worden door jongeren in samenwerking met de dienstdoende predikant voorbereid. Jongeren helpen mee in de dienst met muziek, beamen, welkom heten, koffie schenken etc. Onderlinge ontmoeting voor/tijdens/na de dienst staat centraal. Data voor seizoen 2017/2018: 8 oktober 2017 10.00 uur, 19 november 2017 10.00 uur, 11 maart 2018 10.00 uur, 10 juni 2018 10.00 uur.

Young Connect Soos

Elke eerste vrijdag van de maand is er SooS. Op deze vrijdagavond kan alle jeugd (12+) vanaf 20.00 uur terecht in de Soos ruimte achter de kerk. In de Soos kun je met elkaar ontspannen, spelletjes doen, muziek luisteren, poolen, tafeltennissen en lol maken.

Jeugdpastoraat

oms kan het lastig zijn vanwege persoonlijke situaties om in een groep mee te draaien of is er een situatie in iemands leven waar deze persoon graag eens met iemand alleen over door wilt praten. Binnen onze gemeente is het mogelijk om één op één met iemand door te praten over het geloof en over dingen die gebeuren in het leven. Mocht je hier zelf graag gebruik van maken of ken jij iemand waarvoor dit wat zou kunnen zijn neem dan contact op met Piet Noppers persoonlijk of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Hij zal kijken naar een persoon binnen de gemeente die eenmalig of voor langere tijd kan optrekken met deze persoon. 

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. G.F. de Kimpe

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Missionair predikant

Ds. H.H. van Alten, werkzaam aan het gereformeerd seminarie Kiev, Oekraïne

Tweets @kerkinbarneveld