Informatie

's Morgens wordt er om 10:00 uur een dienst gehouden. Er is een middagdienst om 16:30 uur. Op de zondagen dat het Heilig Avondmaal gevierd wordt, zijn er twee ochtenddiensten, namelijk om 9:00 en 11:00 uur.

De morgendiensten worden normaliter in Barneveld (kerkgebouw de Burcht) gehouden, behalve op de eerste zondag van de maand. Dan worden er ook twee diensten gehouden, een dienst in Barneveld en een dienst in Voorthuizen. Beide diensten beginnen dan om 10:00 uur. Het adres van het kerkgebouw in Voorthuizen is Hoofdstraat 202.

Crèche en bijbelklas

Voor de jongste kinderen is er tijdens de kerkdienst een crèche. De kinderen kunnen daar voor de dienst gebracht worden.

Kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar kunnen meedoen met de bijbelklas. Tijdens de preek gaan deze kinderen de kerkzaal uit en krijgen op hun niveau hetzelfde onderwerp aangeboden met behulp van een bijbelverhaal en een knutsel of iets dergelijks. Bijbelklas is er iedere zondag tijdens de ochtenddiensten, behalve op de eerste zondag van de maand en tijdens diensten met viering van het Heilig Avondmaal.

Voorzieningen

  • Ringleiding
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. G.F. de Kimpe

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Missionair predikant

Ds. H.H. van Alten, werkzaam aan het gereformeerd seminarie Kiev, Oekraïne

Tweets @kerkinbarneveld