Welkom

Wij heten u bijzonder welkom bij de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt van Barneveld-Voorthuizen. Op deze site leest u het een en ander over ons als kerk. Wilt u een keertje komen kijken? U bent van harte welkom tijdens onze zondagse kerkdiensten.
Op deze website kunt u zien dat er meer gebeurt dan alleen de zondagse kerkdiensten. Ook door de week hebben we diverse activiteiten.

U denkt misschien: 'Vrijgemaakt?, wat geloven jullie eigenlijk?'.Lees dan hier verder of neem contact met ons op.

 

Workshopavond 8 december 2022

Op 8 december is er in onze kerk een workshopavond! De avond start 19.30. Per workshop zal de tijd dat je ermee bezig bent verschillen. Maar uiteindelijk komen we allemaal in het kerkcafé terecht waar je met elkaar nog even kan nagenieten!

De avond is voor iedereen vanaf JOIN. 1 workshop ( handletteren) is echt alleen voor JOIN-ers. Op de rest van de workshops mag iedereen zich inschrijven.

Hieronder licht ik de workshops toe, zodat je kan zien wat er te doen en te maken is. De avond is vrij toegankelijk en de innerlijke mens wordt goed verzorgd. Bij enkele workshops wordt wel een bijdrage gevraagd in verband met materiaalkosten. Dit staat aangegeven bij de workshops!

1. Buurten

Als je het gezellig vindt om even binnen te waaien, ben je ook welkom! Je hoeft niet persé een workshop te volgen.

2. Zingen

Uiteraard lekker zingen! Maar ook wordt er een lied meerstemmig aangeleerd door onze kerksverse dirigent!

3. Hapjes maken

Een gezellige avond met een hapje en een drankje. Daar mogen creatieve lekker hapjes niet ontbreken. Onder leiding van 2 ervaren kokkinnen bereiden jullie deze hapjes.

4. Hardlopen

Lekker in de buitenlucht. Trek je sportkleren aan en doe mee met de training onder leiding van onze fanatieke hardloper!

5. Bloemschikken

8 december ligt in de aanloop naar kerst. Onze ervaren bloembinder wil graag met jullie aan de slag gaan met dit thema. Er is keuze uit het maken van een guirlande of een bloemstuk. Voor een impressie, zie foto’s. Je neemt aan het einde van de workshop natuurlijk je gemaakte kunstwerk mee naar huis! Voor de materialen rekenen we een eigen bijdrage van 17,50 euro.

6. Spelletjes

Een spelletje doen is altijd gezellig en leuk. Mits je tegen je verlies kan natuurlijk Neem je favoriete spel mee en gebruik de tijd om misschien wel dat spel te spelen wat juist wat meer tijd kost. Of leer weer een nieuw spel van een ander!

7. Haken

Terug van weg geweest! Ontspannen om te doen en makkelijk te leren. Tijdens deze workshop ga je lekker aan de slag met de granny square. Deze kan de basis vormen voor je nieuwe kleed of tas, sjaal, warme deken of…. Haaknaalden en wol regelen we, maar natuurlijk mag je ook je eigen spulletjes meenemen!

8. Zaalvoetbal

Ga je mee een balletje trappen met nog meer voetbalfanaten? Neem je sportkleren en zaalschoenen mee. Jullie vertrekken samen vanaf de kerk naar een sportzaal.

9. Schilderen

Zelf met acrylverfverf en kwasten lekker aan de slag! Deze creatieve workshopleider neemt je mee met een opdracht. Maar natuurlijk kan je ook aan het werk met een eigen afbeelding of idee! Natuurlijk neem je aan het einde van de avond je eigen gemaakte werk mee naar huis. Voor de materialen rekenen we een eigen bijdrage van 5 euro.

10. Houten kerstversiering maken

Op houten voorwerpen ga je zelf creatief aan de slag. Dit doe kan je deze avond op verschillende manieren doen. De workshopleiders neem je hier enthousiast in mee!

11. Handletteren

Deze workshop is speciaal voor jongeren van JOIN. Hou je van creatief schrijven en wil je leren hoe je met verschillende handschriften aan de slag kan gaan? Dan is dit je kans! Samen met een enthousiaste workshopleidster gaan jullie aan de slag met potlood, fineliners en kleurtjes.

 

Opgeven kan tot en met 28 november.

Het kan via deze link: Opgave workshopavond 8 december (google.com).

Vragen? Of kom je niet in de link? Je kan mailen met Lisette Hoogeveen.

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema