Welkom

Wij heten u bijzonder welkom bij de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt van Barneveld-Voorthuizen. Op deze site leest u het een en ander over ons als kerk. Wilt u een keertje komen kijken? U bent van harte welkom tijdens onze zondagse kerkdiensten.
Op deze website kunt u zien dat er meer gebeurt dan alleen de zondagse kerkdiensten. Ook door de week hebben we diverse activiteiten.

U denkt misschien: 'Vrijgemaakt?, wat geloven jullie eigenlijk?'.Lees dan hier verder of neem contact met ons op.

Let op! Vanwege de maatregelen tegen het corona virus zijn er beperkende maatregelen. Zie kerkgebouw gebruik in coronatijd voor meer informatie.

De kerkdienst kan online gevolgd worden via  kerkdienstgemist.nl en er is beperkt ruimte om de dienst in het kerkgebouw mee te makenMomenteel is er alleen op zondagochtend een kerkdienst.

Bent u te gast in Barneveld en omstreken en wilt u een dienst meemaken, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het aantal personen waarmee u wilt komen. Aanmelden voor een zondag kan tot zaterdag 12 uur 's morgens. U krijgt een bevestiging als er nog ruimte beschikbaar is. Het aantal hangt af van het risiconiveau Gelderland Midden. Bij Waakzaam en Zorgelijk hebben we 20 plaatsen gereserveerd voor gasten, bij Ernstig 10. Bij zwaarder niveau kunnen we geen gasten ontvangen.

 

Afspraken mbt bezoeken van kerkdiensten

Voor het bezoeken van de kerkdiensten de komende tijd zijn er afspraken gemaakt. Deze afspraken kunt u vinden bij de pagina's over de kerkdienst: Kerkdiensten in coronatijd

Kerkdiensten

01 augustus 2021
10:00  Br. D.J. van Diggele
08 augustus 2021
10:00  Br. D.J. van Diggele
15 augustus 2021
10:00  Br. J.J.D. Baas

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld