Welkom

Wij heten u bijzonder welkom bij de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt van Barneveld-Voorthuizen. Op deze site leest u het een en ander over ons als kerk. Wilt u een keertje komen kijken? U bent van harte welkom tijdens onze zondagse kerkdiensten.
Op deze website kunt u zien dat er meer gebeurt dan alleen de zondagse kerkdiensten. Ook door de week hebben we diverse activiteiten.

U denkt misschien: 'Vrijgemaakt?, wat geloven jullie eigenlijk?'.Lees dan hier verder of neem contact met ons op.

 

Alpha-cursus Voorthuizen

Begin maart starten we weer met de Alpha-cursus. Een cursus die we samen met de andere Gereformeerde kerken in Voorthuizen geven.

 

Waarschijnlijk heb je al wel iets gezien over deze cursus. Misschien twijfel je: zal ik me aanmelden. Durf ik wel, helemaal alleen, in een vreemde groep. Durf ik mezelf wel te laten zien, in al mijn twijfel, misschien wel boosheid, teleurstelling? Durf ik wel met een ander samen naar zo’n gespreksgroep?
 

Voor die mensen is juist deze Alpha-cursus. Alpha vindt plaats in een groep, waarin alles gezegd kan worden. Dé groep waarin alles over geloof gevraagd en ter discussie gesteld mag worden. Er is geen opmerking te gek. Warmte en vertrouwen, dat is wat er heerst binnen de groep. Een goed gesprek over geloof met aandacht voor alles wat daarmee te

maken heeft. Aandacht voor de persoon die vragen heeft of teleurgesteld is. En dat maakt deze Alpha-cursus ook zo bijzonder. Een ervaring waarvan iedereen die het meemaakt enthousiast wordt.
 
Komt de woensdagavond niet uit? Dan kan je ook aansluiten bij de Alpha-cursus op dinsdagavond van de Hervormde Gemeente Voorthuizen. Daar is de startavond op dinsdag 5 maart.
 
Wil je meer weten?
 • Kijk op onze website voor het hele programma: www.alphacursusvoorthuizen.nl
 • Kijk op www.alpha-cursus.nl voor meer ervaringen van deelnemers
 • Praat eens met de contactpersonen:
  • Beatrix Tobori: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Diemer de Jong: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • NGK: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Erik Runhaar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Wim van der Vegte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Vacant

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Missionair predikant

Ds. H.H. van Alten, werkzaam aan het gereformeerd seminarie Kiev, Oekraïne

Tweets @kerkinbarneveld